PREMINI – LA PRIMERA EXPERIÈNCIA EN LLIGA

IMG-20151003-WA0014

Després de tres setmanes de bons entrenaments, el dissabte va arribar l’esperat inici de lliga pel PreMini del Manyanet.
La cita venia acompanyada de grans dosis de nerviosisme, noves sensacions i ganes de gaudir, tant pels jugadors, com pels pares com pel propi entrenador.
El resultat reflecteix la superioritat de l’equipo rival, una superioritat que era principalment física, el C.B. Cerdanyola va anotar 68 punts, enfront dels 22 que va aconseguir encistellar el nostre PreMini.

 

IMG-20151003-WA0010

 

Però deixant de costat el marcador, totes les lectures que es poden fer del partit són molt positives! Mai és fàcil encarar un nou repte on hi ha tant de desconegut (com per exemple l’àrbitre), però els nois van lluitar amb il·lusió des del primer minut fins a l’últim, van complir amb l’objectiu que es va marcar d’oblidar-se dels punts i preocupar-se per jugar i treballar en equip, per la qual cosa van finalitzar la trobada tots contents i orgullosos de la gesta que havien dut a terme, això sí, sempre junts i en equip.

Evidentment es va poder veure que hi ha una immensa quantitat d’aspectes a treballar i millorar, però aquesta és la gràcia del bàsquet, cada dia que passi serem una mica més grans, i una mica millors !

Alvaro Giacomelli.

 

IMG-20151003-WA0013