CADET – GRAN PARTIT I VICTÒRIA CONTRA EL FC BARCELONA LASSA

CfnqKUqWsAAtOUa

UN GRAN PARTIT EL VISCUT AQUEST DISSABTE A LA TARDA A LA SÍNIA:

El contrincant, el FC Barcelona Lassa de 1er any que ha realitzat una temporada fantàstica, en segona posició de la taula, empatats en la classificació,  i que a la primera volta ens va guanyar de 10 punts a casa seva.

En joc la primera plaça del grup i l’oportunitat d’assegurar-nos la primera plaça i de retruc la plaça de preferent de l’any proper.

El gran valor, comprovar si el MANYANET MOLINS podia desenvolupar el bon joc mostrat fins ara en un partit d’alta envergadura com aquest.

El poliesportiu, ple com mai per animar als de Molins. Gràcies molinencs!!

 El resultat: 84-66, en un partit vibrant i amb moments de gran qualitat basquetbolística.

El partit va començar amb un parcial de 8 a 2 al minut tres, amb defenses individuals pressionants per ambdues bandes  i un ritme de joc altíssim. La defensa col·lectiva individual dels del MANYANET es va imposar fins arribar al 21-13 final.

El segon quart, una sortida fulgurant dels locals va permetre distanciar-se en el marcador que en el minut quatre mostrava un 29 a 15. Amb defenses alternatives i 1×1 brillants arribàvem al minut 6 amb un 36-17. Moltes faltes per ambdues bandes i els tirs lliures varen ser la tònica dels darrers minuts del segon quart fins arribar a la mitja part al 47-27. Va ser el quart de major domini dels locals.

El tercer quart, amb cistelles constants per ambdós equips i els moments més brillants del partit deixaren un marcador de 64 a 45 amb tècnica inclosa a l’entrenador visitant.

Al quart quart, bon inici els visitants que posaven les coses difícils als de Molins, que varen saber mantenir les distàncies fins arribar al 84-66 final.

 Parcials: 21-13; 26-14; 17-18 i 20-21.

Felicitar al FC Barcelona Lassa per la seva entrega i capacitat de lluita fins al final, el seu fair-play i la qualitat de joc mostrada en ambdós encontres.

Felicitar als jugadors del MANYANET que segueixen primers en una segona fase fantàstica, amb registres d’anotació i de bon joc fantàstics.

Agrair a l’Alcalde i al Regidor d’Esports la seva presència i els ànims i suport mostrats a l’equip i al MANYANET MOLINS.

El darrer partit d’aquesta segona fase, el proper diumenge a la Sínia  a les 18:00 davant del C.E.B. GIRONA.

CfoPXLnXEAA9h6Q